Közeleg a május elseje, a "szeretet ünnepe"

Menjen Ön is majálisozni szerdán, mert hát, "jók a programok, csak sok a..."

Nem is járhattunk volna 2024-ben rosszabbul a május elsejével, a munka ünnepe ugyanis idén szerdára esik. Nemzeti ünnep révén ilyenkor a boltok és a hivatalok zárva lesznek, dolgozni pedig - minden bizonnyal - csak elég kevesen fognak.

Az idei május 1. egyébként más lesz, mint a többi, hiszen ezen napon lesz húsz éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. Szóval, ezúttal duplaannyi okunk van az ünneplésre, így aztán nem is olyan nagy csoda, hogy a kis- és nagyvárosokban is tartanak valamiféle Majálist (Szombathelyen is lesz, a programot ide kattintva Itt a 2024-es szombathelyi Majális programja! April 27. 08:36 elolvashatja).

Tehát, a hétközi minihétvége kedden délután megkezdődött, mi pedig - hogy már most megalapozzuk a hangulatot - hozunk egy klasszikust, amit a következő néhány órában biztosan sokan emlegetnek majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló