Itt a 2024-es szombathelyi Majális programja!

Május 1-jén lesz gasztroudvar és veterán autós felvonulás, este pedig Hauber Zsolt és a Bonanza Banzai zenél. Hétvégén aztán tovább folytatódnak a programok.

A munka ünnepén, május 1-jén és ráadásként az anyák napi hétvégén ismét megrendezik Szombathelyen a Majálist az Emlékműdomb környékén.

Mivel idén a munka ünnepe szerdára esik, ezért két részre bontották a programokat. Míg május 1-jén egyebek mellett gasztroudvarral és veterán autós felvonulással várják az érdeklődőket, addig az anyák napi hétvégén, május 3. és 5. között különböző bemutatókkal és számos koncerttel készülnek a szervezők. Fellép többek között a Sunday Brunch, a Jumbo és a Batyi Fusion is.

A teljes programot alább nézheti meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló