Czeglédy Csaba: Késes támadás ellen védőmellényt a közterületfelügyelőknek

A szombathelyi képviselő a budapesti tragikus rendőrtámadást említette a közgyűlésen.

Vizsgálják meg, hogyan lehetne ellátni a szombathelyi közterület-felügyelőket olyan védőmellénnyel, ami megvéd a késes támadásoktól – javasolta Czeglédy Csaba (független) a városi közgyűlésen.

TM/Nyugat.hu

A szombathelyi képviselő felidézte a tragikus budapesti esetet, amikor egy férfi három rendőrt szúrt meg, egyikük belehalt sérüléseibe.

Czeglédy szerint szükségük lenne a rendőröknek ilyen védőmellényre, igaz, a rendőrségtől kapott információk szerint a golyóálló mellény nagyrészt megvéd a szúrófegyverektől. De a közterület-felügyelőknek nincs golyóálló mellényük sem.

Kelemen Krisztián, a közbiztonsági bizottság elnöke hozzátette, erről tárgyalt már a szombathelyi rendőrséggel. Az a megállapodás született, hogy ha a minisztérium védőmellények beszerzésére készül, akkor tájékoztatják az önkormányzatot, hiszen közös cél, hogy a szombathelyi rendőrök védve legyenek az esetleges támadások ellen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet