Kutyakaki-kereső könyvvel ugrott fejest a cápák közé a szombathelyi Korponay Zsófi

Mindenkinek tetszett az ötlet az RTL műsorában, az egyik „cápa” be is fektetett a csapat bizniszébe.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Szombathelyi lány a cápák között January 27. 12:32 egy szombathelyi lány is mélyvízbe ugrott a Cápák között vasárnapi adásában. Korponay Zsófi a Drága örökösökből ismert Magyar Attilával és párjával, Helyes Georginával fogott közös vállalkozásba még a koronavírus-járvány alatt, hogy kiélhessék kreativitásukat.

Így született meg az Okos mese, ami egy gyerekeknek szóló fejlesztő mesekönyvekből és játékokból álló projekt, ami a finommotorikára, a beszédkészségre és az érzelmi intelligenciára is jótékony hatással van.

Ezzel neveztek be az RTL-en futó műsorba, céljuk pedig egy road show, amihez 7 millió forintra lenne szükségük. Cserébe 20 százalékos üzletrészért ajánlottak fel. A „cápákat” kétségkívül sikerült levenniük a lábukról, olyannyira, hogy még a kutyakaki-keresésbe is elég nagy lelkesedéssel csaptak bele.

És bár az ötlet mind az öt „cápának” tetszett, Balogh Levente, Balogh Péter, Tomán Szabina és Moldován András is kiszállt. Aztán maradt végül Lakatos István, aki tett egy ajánlatot, azért, hogy a gyerekek ne csak mobiltelefonnal játszanak. Ajánlatát pedig örömmel el is fogadta az Okos mese csapata.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű