Lámpaoszlopnak ütközött a fiatal sofőr Szombathelyen

Elsötétült a Bartók körút egy része.

A friss vezetői engedéllyel rendelkező fiatal nő autója egy balra ívelő kanyarban tért le az útról a szombathelyi Bartók Béla körúton, majd két oszlopot is kidöntött. Fának szerencsére nem ütközött.

Elsötétült a Bartók Béla körút a Perint hídtól a Jókai Mór utcáig tartó szakaszon, miután egy személyautó kidöntött egy lámpaoszlopot a Kenderesi út kereszteződésénél.

Helyszíni szemle a szombathelyi Bartók Béla körúton
TM/Nyugat.hu

Az Opel a Haladás Sportkomplexum felől haladt az uszoda irányába, amikor a 18 éves sofőr által vezetett autó egy balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról.

Lámpaoszlopot és jelzőtáblát döntött ki egy Opel a szombathelyi Bartók Béla körúton
TM/Nyugat.hu

A gépkocsi kidöntött egy lámpaoszlopot és egy jelzőtáblát, majd az úton keresztbe fordulva állt meg.

Lámpaoszlopot és jelzőtáblát döntött ki egy Opel a szombathelyi Bartók Béla körúton
TM/Nyugat.hu

Az autót vezető nő az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. Információnk szerint nem merült fel az ittasság gyanúja.

Az áramszolgáltató emberei is kiérkeztek a helyszínre
TM/Nyugat.hu

Az úttestre nagyobb mennyiségű olaj folyt.

Az úttestre olaj került
TM/Nyugat.hu

A SZOVA ügyeletese feltakarította a törmeléket és mentesítő anyaggal itatta fel az olajszennyeződést.

A SZOVA ügyeleti autója a baleset helyszínén
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett szakaszon. A helyszínre megérkeztek az áramszolgáltató munkatársai is.

Az autó az úton keresztbefordulva állt meg
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló