Virág igent mondott - Sokan törölgették könnyeiket

Lánykérés szakította meg a Körmendi Rendészeti Technikum kibocsátó ünnepségét.

Sokan törölgették a könnyeiket, miután a díszmenet után a vezénylő tiszt bejelentette, hogy egy időre megszakítják a rendezvényt és megkérte Pintér Virág hallgatót, hogy lépjen ki. Videón mutatjuk a sikeres lánykérést.

Pénteken délelőtt tartották a Körmendi Rendészeti Technikum kibocsátó ünnepségét, amiről később részletes videó- és képanyaggal számolunk be.

Mostani összeállításunkban két fiatalra koncentrálunk, akik az iskola falain belül ismerkedtek meg.

A most végzős Takácsi-Nagy András János őrmester a mikrofonhoz lépve, végzős társai, elöljárói és az iskolába érkezett hozzátartozók előtt elmondta, miért fontos neki a lány és mit kapott tőle, majd így folytatta: - Ezzel szeretném lezárni az itt eltöltött időszakot, az eskütételhez méltón, a lehető legszebb módon - mondta a fiatalember, majd letérdelt a lány előtt az időközben elővett gyűrűvel.

Lánykérés szakította meg a Körmendi Rendészeti Technikum kibocsátó ünnepségét
TM/Nyugat.hu

Virág igent mondott, amit üdvrivalgás és taps fogadott a végzős rendőrhallgatók soraiból és nem csak a vendégek között törölgették sokan a szemüket.

Lánykérés szakította meg a Körmendi Rendészeti Technikum kibocsátó ünnepségét
TM/Nyugat.hu

-Folytatjuk. Befejezni! - szólt rá a vezénylő tiszt a kuncogó végzősökre. A Szózat felcsendülése előtt minden visszaállt a megszokottra. - Állomány vigyázz! Fogadás középről! Tisztelegj!

Az ünnepség befejezését követően sokan gratuláltak a fiatal párnak.

Lánykérés szakította meg a Körmendi Rendészeti Technikum kibocsátó ünnepségét
TM/Nyugat.hu

Mi kiszúrtunk egy kisállathordozó dobozt is az egyik családtagnál. Mint kiderült, egy termetes macska szemlélte az eseményeket a dobozból.

Cirmi szinte mindenhova utazik a családdal
TM/Nyugat.hu

Ő Cirmi, aki tavaly szállt be az akkor még számára ismeretlen család autójába és azóta szinte mindenhova megy velük. A rendvédelmi technikum kibocsátó ünnepségéről később bővebb videóval számolunk be.

%%GALLERY%
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód