3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Leállt a termelés a győri Audi-gyárban

Az informatikai probléma a többi Volkswagen-üzemet is érintette.

Üzemzavarok kezdődtek közép-európai idő szerint szerda kora délután a Volkswagen gyáraiban - számolt be az AFP-re hivatkozva a hvg.hu , mely elérte a győri Audi-üzemet is, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, hogy a járműgyártás és az elektromos motorok gyártása is érintett volt.

Az éjszaka során azonban sikerült megoldani a fellépő IT-problémákat és a termelés várhatóan a tervek szerint zajlik tovább. Azt is hozzátették a lapnak nyilatkozva, hogy továbbra sincs arra utaló jel, hogy a zavart külső hatások eredményezték volna.

A lap arról is beszámolt, hogy a Volkswagen wolfsburgi központjának irodáiban is szünetelt a munka, de még az autókereskedők és a Volkswagen amerikai, Chattanoogában található üzeme is küzdött a problémákkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság