Lefoglalták az autóját, de őt ez nem zavarta, szépen eladta Celldömölkön

Hát, nem volt jó ötlet.

A Sárvári Járási Ügyészség végrehajtás alól elvonással elkövetett zártörés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a személygépkocsiját a végrehajtó lefoglalta, az elidegenítési és terhelési tilalmat pedig az illetékes járási hivatal a gépjármű-nyilvántartásba bejegyezte.

A vádirat szerint a vádlott annak ellenére, hogy nem volt jogosult a gépkocsival rendelkezni, 2022 áprilisában, Celldömölkön eladta az autót, és ezzel a hatósági eljárás során lefoglalt járművet elvonta a végrehajtás alól.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – írja közleményében a Vas Vármegyei Főügyészség.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek