Lefoglalták az autóját, de őt ez nem zavarta, szépen eladta Celldömölkön

Hát, nem volt jó ötlet.

A Sárvári Járási Ügyészség végrehajtás alól elvonással elkövetett zártörés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a személygépkocsiját a végrehajtó lefoglalta, az elidegenítési és terhelési tilalmat pedig az illetékes járási hivatal a gépjármű-nyilvántartásba bejegyezte.

A vádirat szerint a vádlott annak ellenére, hogy nem volt jogosult a gépkocsival rendelkezni, 2022 áprilisában, Celldömölkön eladta az autót, és ezzel a hatósági eljárás során lefoglalt járművet elvonta a végrehajtás alól.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – írja közleményében a Vas Vármegyei Főügyészség.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek