Szakmai ügyekkel érvel a Fidesz iskolában kampányoló, szombathelyi polgármesterjelöltje

Lenkai Nóra két törvényt is megsértett az iskolai kampányával a Választási Bizottság szerint. A jelöltet a Békemeneten kérdezte stábunk.

„A legfontosabb, hogy már általános iskolában kezdjük el úgy oktatni a gyerekeket, hogy szeressék a természettudományt” – mondta a budapesti Békemenet után Háborúpárti Brüsszel, atomháborús fenyegetés – ilyen volt a Békemenet Budapesten June 02. 06:04 stábunknak Lenkai Nóra, Szombathely fideszes polgármesterjelöltje.

A Választási Bizottság pénteki döntése szerint Lenkai két törvényt is megsértett A Választási Bizottság szerint két törvényt is megsértett a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje May 31. 13:16 azzal, hogy kedden jelöltként járt a Nyitrai Utcai Általános Iskolában Maruzsa Zoltán oktatási államtitkárral és az iskola választókerületének képviselőjelöltjével.

Az eset már a csütörtöki közgyűlésen is szóba került Iskolában kampányoltak a Fidesz szombathelyi jelöltjei? May 30. 09:51 , elhangzott, hogy több szülő is felháborodott az iskolai kampány miatt, és volt olyan is, aki a Helyi Választási Bizottsághoz nyújtott be panaszt.

A polgármesterjelöltet Szijjártó Péter pénteki szombathelyi kampányeseményen "Aki nem akar atomháborút, a Fidesz szombathelyi önkormányzati jelöltjeire szavaz" May 31. 21:07 tett megjegyzésének jelentéséről – miszerint „A háborús propaganda nagy hazugságokra épült" – is kérdeztük, érdemi választ azonban nem kaptunk erre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet