Lengyelországban bizonyítottak a szombathelyi karatésok

Szinte minden fiatal versenyző dobogóra állhatott egyszer.

A hétvégén Lengyelországban, Wolówban rendezték meg a III. Memorial Shihan Leo Lipinski elnevezésű nyílt nemzetközi karate versenyt, melyen Vas megyéből a „Leo” Karate-do SE 8 fővel vett részt.

A 8-9 éves korosztályban Németh Anna Kata (formagyakorlat) versenyszámban 3. helyezést ért el, kumite (küzdelem) versenyszámban pedig szintén a 3. helyen végzett. Testvére, Németh Máté a 10-11 éveseknél formagyakorlatban 1. helyen végzett, míg küzdelemben az ötödik helyen zárt.

„Leo” Karate-do SE

Szintén a 10-11 éveseknél, a lányoknál Polyák Eszter tette próbára tudását, mind küzdelem, mind formagyakorlat versenyszámban az 1. helyen végzett. A 12-13 éves korcsoportban Kovács Nóra indult, aki formagyakorlatban a 2. helyen, kumite versenyszámban pedig az 1. helyen végzett.

Polyák Dorka a 14-15 éves korosztályban indult. Formagyakorlatban a 3. helyet sikerült megszereznie, míg kumitéban a 2. helyen zárt. Kovács Ákos a 16-17 éves korcsoportban formagyakorlatban a 3. helyen végzett, a kumite versenyszámban pedig az 1. helyen zárt.

A felnőtt korosztályban Somogyi Dávid és Somogyi Laura indult. Dávid formagyakorlatban az 1. helyet szerezte meg, küzdelemben a 2. helyen végzett. Laura csak formagyakorlatban indult, ott az 1. helyet szerezte meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport