Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Durva párakaput rittyentett egy figyelmetlen sofőr Pécsen, amikor letarolt egy tűzcsapot

Állítólag idén ez már a negyedik pórul járt tűzcsap a városban.

Méretes, öt-hat méter magas vízoszlop tört fel 11 óra után Pécsen a Szilva utca sarkán, ahol egy autó letarolt egy tűzcsapot – írta Facebook-oldalán a pécsiek vízszolgáltatója, a Tettye Forrásház Zrt., a nem mindennapi esetet pedig fotóval is illusztrálták.

Hozzátették, hogy mivel kisfeszültségű vezeték is volt a közelben, az áramszolgáltatónak is ki kellett mennie helyszínre. De szerencsére nem történt baj, ugyanis kellő elővigyázatossággal gyorsan megszüntették az alkalmi szökőkutat.

Mint írják, idén ez már a negyedik tűzcsap, amelyiket figyelmetlenség, például tolatás miatt letaroltak Pécsen. Pedig egy tűzcsap helyreállítása nem kis munka, sőt, akár több százezer forintba is kerülhet.

Méretes, öt-hat méter magas vízoszlop tört fel 11 óra után Pécsen a Szilva utca sarkán, ahol egy autó letarolt egy...

Közzétette: Tettye Forrásház Zrt. – 2020. július 15., szerda

Majd nem sokkal később egyébként egy videót is megosztottak az alkalmi szökőkútról:

Alkalmi szökőkút a Szilva utca sarkán 6 méter magasra lőtt fel a vízoszlop, miután egy autó letarolt egy tűzcsapot...

Közzétette: Tettye Forrásház Zrt. – 2020. július 15., szerda
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra