Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a Felsőszölnökön elfogott, embercsempésszésel gyanúsított cseh férfit

Hat szírt szállított, amikor elfogták.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Körmendi Járási Ügyészség kezdeményezte annak a cseh állampolgárságú férfinak a letartóztatását, aki hat, magát szír állampolgárnak valló személyt szállított a magyar-osztrák határ irányába szerdán éjjel, amikor a rendőrség megállította.

A megalapozott gyanú szerint a férfi a szerb-magyar államhatár magyar oldalán, a határ közelében, egy erdős területen vette fel a hat személyt, akik belépésre jogosító okmányok nélkül érkeztek Magyarország területére. A férfi ezt követően Nyugat-Magyarország irányába indult, azért, hogy a külföldieket személyenként 1.000 euró fejében Ausztriába, Bécsbe szállítsa.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója pénteken az ügyészi indítvánnyal egyezően, a szökés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés