Letette hivatali esküjét az új Vas megyei kormánymegbízott

Vámos Zoltán a sport területéről érkezett.

Letette az esküt és átvette kormánymegbízotti kinevezését Orbán Viktor miniszterelnöktől a Vas Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott – írja a kormanyhivatal.hu .

Ahogy arról lapunk is beszámolt Új kormánymegbízottja van Vas megyének June 12. 13:22 , Orbán Viktor miniszterelnök, a Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára, 2022. június 12-i hatállyal Vámos Zoltánt nevezte ki a Vas Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottá.

Vámos Zoltán Orbán Viktor és Gulyás Gergely társaságában
Vas megyei kormányhivatal

Vámos korábban az FTC-nél volt kommunikációs igazgató, majd a Sárvári Sportfólió és Kulturális Kft. ügyvezető igazgatója lett.

Innen vezetett egyenes út a kormánymegbízotti székbe.

Orbán Viktor június 20-án ünnepélyes keretek között adta át a kinevezési okmányokat, a kormánymegbízottak eskütételét Budapesten, a Karmelita Kolostorban tartották hétfőn.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Új kormánymegbízottja van Vas megyének

Harangozó Bertalant Vámos Zoltán váltotta.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet