Lezuhant egy artista a Sziget cirkuszsátrában

Egy francia társulatból zuhant le egy művész.

Baleset történt pénteken délután a Sziget Fesztiválon a cirkuszsátornál – értesült a hvg.hu .

A lap úgy tudja, az egyik fellépő művész egy darun állt, a szerkezet meglazult, becsípte a lábát, majd vele együtt lezuhant.

A cirkuszi sátor a Sziget egyik külső szabadtéri helyszíne, ahol különböző társulatok váltják egymást.

A hvg.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a La Burrasca francia társulatból sérült meg valaki. Sérülésének súlyosságáról egyelőre nem tudni részleteket.

A balesettel kapcsolatban a fesztivál szervezői az alábbi közleményt juttatták el a Telexnek :

"A Sziget egészségügyi csapatát ma délután egy balesethez hívták a cirkuszi helyszínhez, miután egy artista az előadás folyamán megsérült. A helyszínre azonnal kiérkező mentőszolgálat az előadóművészt lábsérüléssel szállította kórházba. A szervezők remélik, hogy a sérült artista mihamarabb felépül. A műsorváltozásról később ígérnek információt.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló