Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lopott kerékpár vágyik vissza szerető gazdájához

Segítsenek, hogy szerkesztőségünk egyik tagja visszakapja biciklijét!

Augusztus 20-a kedves nap a magyar embernek. Államunk alapítását, államalapító szentünket, I. István királyt és az első búzát is ezen a napon ünnepeljük.

És ha még lehet fokozni az ünnepi hangulatot, Szombathelynek sikerült, mivel ezen a napon adták át a 2020-as sajtófotó díjakat Új helyszínen, új időpontban – idén is díjazták a legjobb szombathelyi sajtófotókat 2020. August 20. 17:45 a helyi sajtó fényképészeinek.

Kollégánk szíve is megtelt örömmel és büszkeséggel, mikor látta, hogy a Weöres Sándor Színház aulájában micsoda megbecsülésben lehet része egy tehetséges fotósnak. Az öröm azonban nem tartott sokáig.

Az átadóra kerékpárral érkezett, de onnan már gyalogszerrel távozott. Az esemény ideje alatt ugyanis valaki a színház főbejárata előtt megfújta szeretett vas – vagyis inkább alumínium – paripáját.

Számára ez nem csak azért fájdalmas, mert az a kerékpár egyedi volt, hanem azért is, mert a mindennapi munkavégzés elengedhetetlen kelléke is.

Aki esetleg látja a kerékpárt Szombathely utcáin, vagy tudomást szerez a hollétéről, kérjük, segítsen visszajuttatni azt jogos tulajdonosához. Erőszakos cselekvésre senkit sem buzdítunk, de a feljelentés megtörtént, így értesítheti a rendőrséget, hogy megtalálta a lopott biciklit.

A kétkerekű leírása: fekete országúti váz, országúti kerekek, fekete-narancssárga nyereg, fekete bikaszarv kormány.

Különleges ismertetőjegyek: Fekete bohócduda a kormányon, fehér Rolling Stones logó a kormánycsövön, törött kulacstartó a vázon

Nem a legjobb kép, de csak ez van
Horváth G. Martin
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Új helyszínen, új időpontban – idén is díjazták a legjobb szombathelyi sajtófotókat

A győztes képeket Nagy Jácint, Mészáros Zsolt, Hornyák Emőke és Hódos Tamás lőtte.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra