Ötszáz főt akar felvenni 2020-ig az LuK Savaria új igazgatója

Az LuK szombathelyi gyára bővíteni akarja szereldei kapacitását - mondta az autopro.hu-nak adott interjújában Szigeti Tibor, a gyár új igazgatója. A bővítés a lendkerék területet, a hőkezelést, a szerszám és a présüzemet is. Ehhez 2020-ig nagyjából ötszáz új munkatárs felvételét tervezik, mérnökökre és szakmunkásokra egyaránt szükségük lesz.

Négy éve avattak új csarnokot a gyárban
Bonyhádi Zoltán

Szigeti Tibor az első magyar igazgatója az LuK Savaria Kft-nek, korábban mindig külföldi vezetője volt a cégnek. 1999-től dolgozik a gyárban, végigjárta a ranglétrát, július 1-től tölti be a gyárigazgatói posztot Új igazgatója van az LuK szombathelyi gyárának 2017. June 09. 08:42 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság