Magyar fiatal okozott súlyos közlekedési balesetet Burgenlandban

Nem adta meg az elsőbbséget egy motorosnak.

Egy 33 éves férfi súlyosan megsérült abban a balestben, ami tegnap délután történt Burgenlandban – közölte az osztrák rendőrség.

A motorkerékpáros az L 205-ös úton közlekedett a Gols/Weiden körforgalom felől Podersdorf am See irányába, amikor is a tó északi részén egy 20 éves sofőr nem vette figyelembe az elsőbbségadás táblát és elé kanyarodott az útra.

Az autót egy 20 éves magyar férfi vezette, utasai egy 23 éves és egy 19 éves férfi, illetve egy 19 éves nő voltak.

A motorkerékpáros nem tudta elkerülni az ütközést és az autó bal hátsó oldalának ütközött. A baleset következtében a motoros súlyosan megsérült, őt mentőhelikopterrel az eisenstadti kórházba szállították.

Az autó vezetője és női utasa nem sérült meg. A két másik utas könnyebben megsérült, ők Magyarországon mentek orvoshoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló