Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magyar-osztrák nyugdíjtanácsadó nap lesz Szombathelyen

Ajánlott mindenkinek, aki mindkét országban dolgozott.

A Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt osztrák nyugdíjbiztosítási szerv nyugdíjtanácsadó napot szervez szeptember 15-én Szombathelyen - írja honlapján a Vas megyei kormányhivatal.

A rendezvény azoknak ajánlott, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek magyar és osztrák nyugdíjjogosultságot.

A tanácsadó napon jelen lesz Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt képviselője, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és az osztrák nyugdíjjogosultság feltételeiről, az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről.

A tanácsadó napra 9:00-16:00 óra között az alábbi elérhetőségen lehet időpontot foglalni:

Telefonszám: + 36 1 270 81 08

e-mail cím: konzultacio_KUKAC_allamkincstar_PONT_gov_PONT_hu

Cím: Vas Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, 9700 Szombathely, Kőszegi u. 36-40.

Az e-mailen keresztül történő időpont kérést követően a Magyar Államkincstár munkatársa felveszi az érdeklődőkkel a kapcsolatot a pontos időpont egyeztetés céljából.

A tanácsadás időtartama alatt az ügyfelek részére az épületbe történő belépést követően kézfertőtlenítő, az orrot és a szájat takaró maszk használata és a 1,5 méteres védőtávolság betartása kötelező.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra