Magyar Péter tüntetést szervez a Várkert bazár elé a köztévés EP-vita idejére

Szerinte "az nem vita, hogy mindenki kap 7 percet, hogy elmondjon egy monológot és aztán 1 percet, hogy reagáljon a másik 10 résztvevő által elmondottakra."

Tüntetést szervez Magyar Péter a köztévés EP-vita idejére a Várkert bazár elé - jelentette be a politikus Solton, amit a 444 vett észre.

Magyar úgy fogalmazott, „még ahhoz is gyáva a köztelevízió, hogy a saját épületében rendezze meg! A Várkert Bazárban rendezik, ahol a fideszes gyűléseket szokták. Innen is üzenem vezérigazgató úr, hogy nem a tévé elé, hanem a Várkert Bazár elé jelentettünk be tüntetést a vita idejére”.

Hozzátette, „oda várjuk a magyar emberek tízezreit, és ott fogjuk élőben követni ezt az úgynevezett vitát. Ott találkozunk vezérigazgató úr, már ha elmer jönni!”

Magyar Péter elismételte, „az nem vita, hogy mindenki kap 7 percet, hogy elmondjon egy monológot és aztán 1 percet, hogy reagáljon a másik 10 résztvevő által elmondottakra. Szégyellje magát, hírhamisító vezérigazgató úr!”

Nemrég a Kétfarkú Kutya Párt is bejelentette, Az MKKP nem vesz részt a MTVA EP vitáján May 22. 15:30 ők is a Várkert bazár előtt tartanak majd gyűlést az M1-es vita ideje alatt. A párt listavezetője, Le Marietta nem vesz részt a vitán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet