Magyar: vége „a politikai rocksztár és utcai harcos” korszaknak

Kampánynyitót tartott a Tisza Párt szombat délután.

A rendezvényről előzetesen nem sokat lehetett tudni, Magyar Péter Facebook-oldalán azt írta, értékelik és lezárják „ezt a meseszerű pár hónapot”, és új fázisba lépnek, megkezdik a felkészülést a következő országgyűlési választásra.

Magyar Péter az eseményen azt mondta, vége „a politikai rocksztár és utcai harcos” korszaknak, „egy rendszerváltás előkészítéséről” szól a következő időszak, nyárra belső építkezést terveznek, ősztől pedig új országjárásra indul a Tisza Párt képviselőivel és szakértőivel, azt ígéri, az ország minden településére el fognak jutni – írta meg a Telex.

A Tisza alelnöke ezekről beszélt címszavakban: Karácsony Gergely négyszemközti egyeztetésre hívta, amire elmegy, de szerinte Karácsony emberei megpróbálják megvenni a Tisza Párt képviselőit. Ismét elmondta, ők csak ügyek mentén fognak együttműködni.

Magyar az uniós fizetésének felét, a másik hat EP-képviselő havi félmillió forintot fog felajánlani jótékony célokra. Szavazás dönt majd arról minden hónap elején, hogy a havi 4,6 millió forintot melyik alapítvány, vagy ügy kapja. A Legyél a változás! Egyesület keretében létrehozzák a Lúdas Matyi Alapot.

Magyar szerint az olimpia stratégiai ügy, de annak rendezéséről csak alapos szakmai vita és „szükség esetén” országos népszavazás után lehet dönteni.

Szeptembertől, „valódi kormányinfókat” fognak tartani.

Ötszázalékos áfát vezetnének be a zöldségekre és gyümölcsökre, majd később minden alapvető élelmiszerre.

Digitális gyóntatószéket hoznak létre, ahol olyan közigazgatásban dolgozók jelentkezhetnek anonim módon, akik visszaéléseket tapasztaltak vagy felsőbb utasításra visszaéléseket kellett elkövetniük.

Magyar szerint a Fidesz egyik legerősebb bomlasztó tényezője az lesz, hogy a rendszer szerves részeit képező „kishalak” nem akarják elvinni a balhékat a nagyok helyett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet