Majdnem elnyelte a repce az útról lesodródott autót Ikervárnál

Sűrű napjuk volt hétfőn a Vas megyei tűzoltóknak.

Három balesethez és egy fakidőléshez riasztották a tűzoltókat a hét első napján - írja a Vas megyei katasztrófavédelem.

Két személyautó ütközött össze a 86-os főúton, Rádóckölked közelében hétfőn reggel. A körmendi hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, közben egy porral oltó készülékkel biztosították a helyszínt. A tűzoltók ezt követően megszüntették a forgalmi akadályt. A balesettel részletesen is foglalkoztunk.

A rádócköldedi baleset
TM/Nyugat.hu

Elhagyta az úttestet, majd az árokba csapódva állt meg egy személyautó Ikervár közelében hétfőn délután. A sárvári hivatásos és az ikervári önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót.

A repceföldön landolt az autó Ikervárnál
Szuhogyi Szabolcs tű.főtörzszászlós/Sárvár HTP

Tíz méter magas nyírfa kettéhasadt , majd a szomszéd telken lévő garázsra dőlt Celldömölkön , a Sági utcában hétfőn délelőtt. A celldömölki önkormányzati tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták.

Érintőlegesen ütközött össze két személyautó Torony település közelében hétfőn délután. A szombathelyi hivatásos és a bozsoki önkéntes tűzoltók vonultak a balesethez. Az egységek áramtalanították az egyik autót, majd felitatták az ütközés következtében kifolyt benzint.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló