Már drágább egy mozijegy, mint egy hónap Netflix

Igaz, egyelőre csak Budapesten, de ami késik, nem múlik.

17 százalékkal emelte meg a mozijegyek árát a Cinema City, már 2500 forintba kerül egyetlen normál árú jegy Budapesten - írta a VG. Ez 300-350 forintos emelést jelent.

„Ha úgy nézzük, hogy a kenyér ára 1000 forinthoz közelít, vagy egy 2 deciliteres tejföl, ami minden magyaros étel alapanyaga, 500–700 forint között mozog, vagy a napi szinten használt élelmiszerek ára szintén több száz forinttal változik hetente, úgy ez még egy kismértékű emelésnek számít” – mondta a lapnak Buda Andrea, a Cinema City marketing & PR igazgatója.

A Forbes nyomán a 444 ehhez kapcsolódva arról írt, hogy egy mozijegy így most már elérte a streamingszolgáltatók havi díjait, mert a Netflix például már 2490 forinttól kínál havi csomagot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság