Újabb termékekre vezettek be mennyiségi korlátozást a Lidlben

Már nem csak a hatósági áras termékeknél találkozhatunk korlátozással. Az ellátási láncban adódó problémákra hivatkozik az áruház.

Olvasói hívták fel a Telex figyelmét arra, hogy csak "három" papírterméket lehet vásárolni a Lidlben, illetve az eddigi egy karton, vagyis 12 liter helyett legfeljebb 6 liter 2,8%-os UHT tejet lehet venni egyszerre.

A lap rákérdezett a Lidlnél az okokra, ők pedig jelezték, hogy egyrészt az utóbbi hónapokban többszörös az érdeklődést tapasztaltak az árstoppal érintetett termékek iránt, így ezeknél korlátozást vezettek be.

Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy az ellátási láncban adódó problémák miatt

egyes papír termékekre (pl.: WC papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemege uborka)

vezettek be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy a vásárlókat folyamatosan ki tudjuk szolgálni.

Kiss Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság