Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Apró győzelem - Lekaparták a matricákat a Csaba utcai biciklis aluljáró tükréről

Így egy fokkal kevésbé balesetveszélyes, de még mindig legyünk nagyon óvatosak az alagútban.

Két hete sincs, hogy megírtuk: Elég balesetveszélyes a Csaba utcai biciklis aluljáró Szombathelyen 2020. December 26. 15:29 Szombathelyen a Csaba utcai kerékpáros aluljáró elég balesetveszélyes. Több ütközésnek volt már szemtanúja olvasónk, aki felhívta erre figyelmünket.

A két kerékpáros és egy gyalogos sáv amúgy is nagyon keskeny úton osztozik, de az aluljáró lejáratai is meredekek, és a közepén a kanyar olyan éles, hogy ha jön szembe valaki, még fel se fogjuk, már késő.

olyan érzés volt begurulni ide, mintha csukott szemmel bicikliznék
Horváth G. Martin/telefonos fotó

A balesetek megelőzésének egy ilyen aluljáróban jó módja, ha a kivitelezők tükröt szerelnek fel a kanyarba. Itt van is egy, csakhogy eddig semmit nem ért, mert tele volt ragasztgatva matricákkal és a szöge is rosszul volt belőve.

Nem túl nagy segítség, lássuk be
Horváth G. Martin/telefonos fotó

Az önkormányzat karácsony előtt Elég balesetveszélyes a Csaba utcai biciklis aluljáró Szombathelyen 2020. December 26. 15:29 azt ígérte, hogy rövid időn belül letakarítják és beállítják a tükröt. Január 6-án ellenőriztük: és igen, megcsinálták.

Voilá!
Horváth G. Martin/telefonos fotó

Aki a Csaba utca felé közlekedik biciklivel, továbbra is legyen óvatos, és lassan közelítse meg az aluljárót, mert szélesebb és lankásabb nem lett, de legalább már a tükör segít a baleset elkerülésében.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Elég balesetveszélyes a Csaba utcai biciklis aluljáró Szombathelyen

Leteszteltük, tapasztalatainkra pedig az önkormányzat is reagált.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra