Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Apró győzelem - Lekaparták a matricákat a Csaba utcai biciklis aluljáró tükréről

Így egy fokkal kevésbé balesetveszélyes, de még mindig legyünk nagyon óvatosak az alagútban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két hete sincs, hogy megírtuk: Elég balesetveszélyes a Csaba utcai biciklis aluljáró Szombathelyen 2020. December 26. 15:29 Szombathelyen a Csaba utcai kerékpáros aluljáró elég balesetveszélyes. Több ütközésnek volt már szemtanúja olvasónk, aki felhívta erre figyelmünket.

A két kerékpáros és egy gyalogos sáv amúgy is nagyon keskeny úton osztozik, de az aluljáró lejáratai is meredekek, és a közepén a kanyar olyan éles, hogy ha jön szembe valaki, még fel se fogjuk, már késő.

olyan érzés volt begurulni ide, mintha csukott szemmel bicikliznék
Horváth G. Martin/telefonos fotó

A balesetek megelőzésének egy ilyen aluljáróban jó módja, ha a kivitelezők tükröt szerelnek fel a kanyarba. Itt van is egy, csakhogy eddig semmit nem ért, mert tele volt ragasztgatva matricákkal és a szöge is rosszul volt belőve.

Nem túl nagy segítség, lássuk be
Horváth G. Martin/telefonos fotó

Az önkormányzat karácsony előtt Elég balesetveszélyes a Csaba utcai biciklis aluljáró Szombathelyen 2020. December 26. 15:29 azt ígérte, hogy rövid időn belül letakarítják és beállítják a tükröt. Január 6-án ellenőriztük: és igen, megcsinálták.

Voilá!
Horváth G. Martin/telefonos fotó

Aki a Csaba utca felé közlekedik biciklivel, továbbra is legyen óvatos, és lassan közelítse meg az aluljárót, mert szélesebb és lankásabb nem lett, de legalább már a tükör segít a baleset elkerülésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Elég balesetveszélyes a Csaba utcai biciklis aluljáró Szombathelyen

Leteszteltük, tapasztalatainkra pedig az önkormányzat is reagált.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra