Máris elítélték a májusi diáktüntetések egyik résztvevőjét

A bíróság jogerősen elítélte azt a férfit, aki ököllel megütött egy rendőrt.

Május 19-én tartottak a diákok tüntetést, amely során a rendőrök és a tüntetők között dulakodás alakult ki. A Magyar Nemzet szerint gyorsított eljárásban bíróság elé állították az egyik tüntetőt, aki ököllel megütött egy rendőrt. Hivatalos személy elleni erőszak miatt hoztak ellene jogerős ítéletet.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség két héten belül bíróság elé állította a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését már a nyomozás során beismerte.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a váddal egyezően bűnösnek mondta ki az elkövetőt, és ezért egy év, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetésre ítélte. Az ítéletet mind az ügyészség mind pedig a vádlott és védője tudomásul vette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek