Máris elítélték a májusi diáktüntetések egyik résztvevőjét

A bíróság jogerősen elítélte azt a férfit, aki ököllel megütött egy rendőrt.

Május 19-én tartottak a diákok tüntetést, amely során a rendőrök és a tüntetők között dulakodás alakult ki. A Magyar Nemzet szerint gyorsított eljárásban bíróság elé állították az egyik tüntetőt, aki ököllel megütött egy rendőrt. Hivatalos személy elleni erőszak miatt hoztak ellene jogerős ítéletet.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség két héten belül bíróság elé állította a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését már a nyomozás során beismerte.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a váddal egyezően bűnösnek mondta ki az elkövetőt, és ezért egy év, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetésre ítélte. Az ítéletet mind az ügyészség mind pedig a vádlott és védője tudomásul vette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek