Márki-Zay szerint lehallgatták az ellenzék irodáját

Szerinte a Fidesznek "beépített ügynökei" vannak az ellenzéken belül.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke tegnap este az ATV-nek arról beszélt, valaki lehallgathatta az ellenzék irodáját a biztonsági kamerákon keresztül.

„Most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollégákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzék főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzített, amely egy biztonsági kameránál nem szokás.”

Az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere szerint ezzel bebizonyosodott, hogy "beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel" a Fidesz ott van az ellenzéken belül is, de azt pontosan nem tudja, hogy ki állt a lehallgatások mögött.

A hír azért érdekes, mert a múlt héten a Szabad Európának egy névtelen MSZP-s forrás arra hivatkozott, Rogán Antalék megüzenhették: ne akarják kihasználni a rezsicsökkentés csökkentése miatti elégedetlenséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet