Mától részleges látogatási tilalom a Markusovszky kórházban

Visszavonásig érvényes a látogatási tilalom.
A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház 7-8 épületeiben található osztályokon (Tüdőgyógyászati Osztály, Általános Belgyógyászati Osztály, Gasztroenterológiai és Belgyógyászati Osztály, Kardiológiai és Belgyógyászati Osztály, Reumatológiai Osztály, Bőrgyógyászati Osztály, Neurológiai Osztály, Infektológiai Osztály) 2022. március 30-tól a megnövekedett influenzaszerű lázas megbetegedések halmozódása miatt látogatási tilalmat kerül elrendelésre, visszavonásig - közölte szerda kora délután a kórház.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet