Még egy hangszórót is széttört a másik férfi fején - verekedés a szombathelyi vasútállomásnál

A Szombathelyi Járási Ügyészség ezért közérdekű munka kiszabását indítványozta.

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a vád szerint 2022 januárjában, az éjjeli órákban, a szombathelyi vasútállomás előtt verekedtek, melynek során egyikük egy hangszórót is széttört társa fején - közölte szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

Az ügyészség szerint a megvádolt férfiak erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy a környéken tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ezért közérdekű munka kiszabását indítványozta a rovott múltú vádlottakkal szemben, akiknek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló