Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Még mindig kétes a Savaria Karnevál sorsa

Megy a folyamatos egyeztetés, de még nem döntött a városvezetés.

Továbbra is változatlan a helyzet, sajnos még mindig nem tudjuk megerősíteni, hogy megtartják-e vagy elmarad a 2020-as Savaria Karnevál. Először március 30-án írtunk arról, Még kétesélyes az idei Savaria Karnevál sorsa 2020. March 30. 19:09 hogy kétesélyes az idei karnevál sorsa, ugyanis Nemény András polgármester online fogadóóráján került szóba Szombathely legnagyobb rendezvénye és az, hogy mi lesz vele a járványhelyzetben.

A polgármester akkor azt mondta, hogy május végén hozzák majd meg a nagy döntést, ezt pedig a városháza sajtósának május eleji közleménye is alá támasztotta, Egy hónap múlva dől el, hogy lesz-e idén Savaria Karnevál 2020. May 04. 15:51 amikor megkérdeztük, hogy befolyásolta-e a kormány nem sokkal korábban meghozott rendelete, melynek értelmében sem az 500 fő alatti, sem pedig az 500 fő feletti rendezvényeket nem lehet megtartani Magyarországon augusztus 15-ig.

Mészáros D. Zsolt

A válasz rövid és tömör volt, továbbra sem árultak el semmi konkrétumot, csak annyival tudtunk meg többet, hogy nem feltétlenül május végén hozzák meg a döntést, hanem lehet, hogy valamikor június elején. Tehát most újra aktuális lett a kérdés, így újra az önkormányzathoz fordultunk, de nem lettünk sokkal okosabbak.

Azt írták, hogy a városvezetés folyamatosan egyeztet a Savaria Karnevál szervezőivel, a terveik szerint pedig hamarosan végre döntés születik az idei esemény sorsáról. Erről természetesen időben tájékoztatják a szombathelyieket és a sajtó képviselőit is.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra