Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Még mindig nincs helyük a Mata Bocsoknak Szombathelyen

Hiába a nagy múlt, a sok sztori, üresen áll a Dongó.

Hol van a régi, szép világ? A megbízható berúgóhelyek és kocsmák, ahol kellemes arányban keverednek a diákok, a fáradt melósok, az életunt értelmiségiek – és a reggeltől estig ott ülő alkoholisták? Ahol jobb sört kérni, mint bort, és sokat megtudhatsz a magyar valóságról?

Pedig milyen természetközeli.
Mészáros D. Zsolt
Megmutatjuk, mi van a színfalak mögött!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Sorok utcai Lófej és a Zanati úti Csengődi borozó már rég bezárt - frissítés: itt kérünk elnézést, mert eredetileg a Stop kocsmáról írtuk azt, hogy bezárt, pedig az él és virul! - az Örvény presszó nemrég húzta le a rolót és a hírek szerint a Falco csarnok melletti Sugár úti büfének is annyi. A Dongó ajtaján pedig évek óta ott virít a cetli: Kiadó. Ki menti meg végre a Mata Bocsok helyét? Ígérjük, ha újra kinyit, a magyar kulturális örökség védelmében végzett önkéntes munka keretében ott lesz a Nyugat.hu is és tudósítunk róla.

Évtizedeken át de sokan jártak ide!
Mészáros D. Zsolt

Addig is itt van a két régebbi cikkünk e fontos témában. A Tíz hely Szombathelyen, ami a mai napig vonzza a fiatalokat Tíz hely Szombathelyen, ami mai napig vonzza a fiatalokat 2021. September 12. 07:18 és a Jöjjön velünk egy szombathelyi kocsmakörre, mi álljuk a számlát! Jöjjön velünk egy szombathelyi kocsmakörre, mi álljuk a számlát! 2021. July 07. 07:13 című írásunk.

Sok szerencsét kicsi dongó!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra