Megint elmarad a Felefánt szombathelyi koncertje

Az AGORA pedig nem tologatja tovább, úgyhogy nem fogják pótolni.

Ismét elmarad a 2022. november 10. csütörtök 19 órára meghirdetett FELEFÁNT koncert Szombathelyen. Lapunkhoz is eljuttatott közleményében azt írja az AGORA, hogy a zenekar betegségre hivatkozva mondta le a fellépést, már harmadszorra.

„A szervező AGORA Savaria Nonprofit Kft. a kialakult helyzetre való tekintettel újabb koncertet a FELEFÁNT duóval nem kíván szervezni” – jelentették ki, majd hozzátették, hogy a harmadszori lemondás okáról a zenekar menedzsmentjénél lehet érdeklődni.

A helyben vásárolt jegyeket a váltás helyén, vagyis az AGORA Március 15. téri jegyirodában visszaváltják, a nyitvatartási időben: hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 között, szombaton pedig 9.00 és 13.00 között. Az online vásárolt jegyek visszaváltását a jegyiroda_KUKAC_agora-savaria_PONT_hu e-mail címen kell jelezni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló