Megkezdődött a kétnapos sztrájk a Volánbusznál

Két nap alatt 23 ezer járat eshet ki országszerte.

A mai nappal kezdődik a kétnapos Volán-sztrájk. Vasárnap a já ratok 80 százaléka közlekedik, hétfőn pedig csupán a fele – írja a 24.hu.

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet 25 százalékos béremelést szeretne, amit Lázár János közlekedési miniszter teljesen irreálisnak nevezett. Szerinte ekkora bérfejlesztést sem az állami, sem a magánszektorban nem lehet végrehajtani.

Arról, hogy Vas megyét hogyan érinti a sztrájk, itt Ezek a járatok nem indulnak el vasárnap és hétfőn a Volánbusz-sztrájk miatt Vas megyében 2023. December 09. 08:55 olvashat.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek