Megrázó üzenettel búcsúzott édesapja a Mount Everestet meghódítani induló Suhajda Szilárdtól

„Szilárd – köszönöm és ez cseng állandóan a fejemben...”

Sziszikém! Nincs szavam a nepáli hírekhez... Ha igaz is, ami lehetetlennel ér fel, bennem mindig élsz – e szavakkal búcsúzott fiától, a Mount Everestet egyedül, oxigénpalack és segítők nélkül meghódítani indult Suhajda Szilárdtól édesapja. Suhajda Tibor Facebook-bejegyzésében idézte fia képeslapjának hátuljára írt záró üzenetét: „Apa! Vigyázz az egészségedre és tudd: nagyon szeretlek!”, majd hozzátette: „Szilárd – köszönöm és ez cseng állandóan a fejemben...”

Suhajda Szilárd
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek