Megszólalt Czeglédy Csaba az Ördög Ügyvédje Facebook-bejegyzésével kapcsolatban

A politikus szerint okkal nem Varga Judit lett az államfőjelölt.

A napokban ismét aktivizálta magát a közösségi oldalán az Ördög Ügyvédje. Az internetes blog 2019-ben szerzett országos ismertséget, amikor Borkai Zsoltról, Győr korábbi polgármesteréről egy videófelvételt tett közzé, ahogy egy jachton – ügyvédje és barátja, Rákosfalvy Zoltán, valamint több más személy társaságában – házasságon kívüli nemi aktust folytat egy fiatal nővel.

A politikai atombomba azonnal bejárta az internetet, Borkai megbukott és eltűnt a nyilvánosság elől az Ördög ügyvédje, azonban itt maradt és napokban aktivizálta magát.

Borkai ment, de a blog maradt.
Ördög ügyvédje/Facebook oldal

Először hétfőn jelentkezett , Facebook-oldalán azt állította, hogy olyan felvételeket fog közzétenni, amelyek azt bizonyítják, hogy Varga Judit a nőket is szereti. Emellett azt is ígéri, hogy további bizonyítékok várhatóak a Völner-féle korrupciós ügyben Völner Pál lemondott államtitkári posztjáról 2021. December 07. 11:11 betöltött szerepéről.

Varga Judit igazságügyi miniszter, feljelentést tesz
Facebook/Varga Judit

A miniszter is megszólalt az ügyben és elmondta, feljelenti Varga Judit feljelenti az „ördög ügyvédjét” 2021. December 28. 16:48 a blogot, mire az Ördög ügyvédje ismét jelentkezett , ahol határozottan állította, hogy a következő hónapokban fényt fog deríteni mind a korrupciós ügyekre, mind pedig Varga Judit állítólagos nemi identitására.

Ma délelőtt Facebookon tett közzé egy bejegyzést Czeglédy Csaba, aki igyekezett rámutatni az Ördög Ügyvédje blog bejegyzésének a valódi mondanivalójára. A politikus ezt írta a bejegyzésében:

Nem a társadalom többségének van gondja Varga Judit állítólagos szexuális orientációjával, hanem a Fidesz vezetőinek.

Egyébként a rendőrség gőzerővel próbálja kideríteni, hogy ki állhat a titokzatos blog mögött, ám egyelőre még csak a gyanúsítgatásokig jutott. Czeglédy Csabát nemrég vádolták meg azzal, hogy ő lehet az Ördög ügyvédje, de a politikus tagadta a vádakat és hozzátette: büszke lenne rá, ha ő lenne a titokzatos posztoló.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet