Varga Judit feljelenti az „ördög ügyvédjét”

Azt mondja, valótlan állításokkal próbálják nyilvánosan megalázni.

Mint arról lapunk is beszámolt, hétfői ígéretével Üzent „az ördög ügyvédje”, januárban új hírekkel jön 2021. December 27. 11:33 ellentétben mégsem várt januárig az „ördög ügyvédje”, új részletekkel jelentkezett. Mégsem várt januárig az „ördög ügyvédje”, új részletekkel jelentkezett 2021. December 28. 15:32 Többek között Varga Juditról szól az új, sejtelmes Facebook-poszt, amit szivárványos zászlókkal is teletűzdelt.

Varga Judit és N. Tünde és Sz. Tímea
Love is love
egy normálisan működő társadalomban nincsen ebben semmi szégyen kedves Judit, a családod már úgyis tudja
hát hajrá!
írta a rejtélyes idegen.

Erre aztán már az igazságügyi miniszter is reagált, szintén a Facebookon. Azt írja, ez egy „fenyegetésnek szánt hazug poszt”, melyben „nőként és családanyaként” is próbálják valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni. Hangsúlyozta, hogy a személyével kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje Facebook-oldalán megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést tesz.

Facebook/Varga Judit

Így szól a bejegyzése:

„Az ellenzékhez köthető egyik facebook oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam. A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni.

A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó.

A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje facebook oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek.

A hazugságot továbbterjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem.”

Az „ördög ügyvédje” hozta nyilvánosságra a Borkai Zsoltot, Győr előző polgármesterét megbuktató szexvideókat és fotókat. A hatóságok azonban nem Borkai és társai ellen indítottak nyomozást, hanem a kiszivárogtató ellen. Az ügyben vádat emeltek Vádat emelt Czeglédy ellen a Fővárosi Főügyészség az „ördög ügyvédje”-ügyben 2021. October 04. 11:09 Czeglédy Csaba szombathelyi városi képviselő ellen is, aki tavasszal az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje lesz. Czeglédy tagadja a vádakat. Az ügyet ráadásul karácsony előtt áttették a szombathelyi járásbíróságra. Áttették Szombathelyre az "Ördög-ügyvédje ügyet" 2021. December 22. 14:48

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet