Megtiltják a parkolást a Szily János utca nagy részében

A püspöki palota előtti részen.

Mint korábban írtuk Már állnak az oszlopok - Vége a szombathelyi nagytemplom előtti potya parkolásnak 2022. November 16. 15:01 , oszlopokkal akarnak véget vetni a parkolási káosznak a szombathelyi székesegyház előtt.

A gondot az jelentette, hogy az autósok az út szélén és a járdán is megálltak, nem csak a székesegyház előtti téren. Ahová egyébként az egyházmegye engedélye kellett a parkoláshoz.

A járdán is autók parkoltak
Mészáros D. Zsolt

Az önkormányzat városfejlesztési bizottsága kedden úgy döntött, megtiltják a parkolást a székesegyháztól a Hefele Menyhért utcáig, ezt hamarosan táblákkal is jelzik.

A másik irányban pedig a Széchenyi utcai csatlakozástól lesz tilos a megállás a Szily János utca Petőfi utca felé vezető oldalán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet