Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megválasztották 2020 szombathelyi diákpolgármesterét és diák-alpolgármesterét

A szombathelyi diákok Sziber Mátét választották polgármesternek, Mester Krisztinát alpolgármesternek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyen nagy hagyománya van a diákpolgármester választásnak, ehhez mérten idén is a városháza nagytermében rendezték meg az eseményt. A regisztráció és a jelenlévők bemutatása után Nemény András, Szombathely polgármestere köszöntötte a résztvevőket. Az eseményen részt vett Putz Attila, a Kulturális, Oktatási és Civil Bizottság elnöke is.

Mester Krisztina beszédet mond
Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Polgármesternek Sziber Mátét választották, a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnázium tizenkettedikes tanulóját. Máté nyerte a 2019-es választást is, akkor a leköszönő Unger Patrik diákpolgármestert váltotta.

Sziber Máté és Mester Krisztina
Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Alpolgármesternek Mester Krisztinát választották, aki Németh Csenge Borbálát váltotta hivatalában.

Németh Csenge Borbála és Mester Krisztina
Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés