Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megvan, ki lesz a Momentum új vezetője

De ő még nem a végleges utód.

Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettes hétfői Facebook-posztjából derült ki, hogy Orosz Anna alelnök veszi át Fekete-Győr András helyét a Momentum élén. Mint írja, a Küldöttgyűlés hosszas vita után jutott arra a döntésre, hogy elfogadja András lemondását. Lemondott Fekete-Győr András, a Momentum elnöke October 10. 22:03

„Ezzel véget ért egy korszak. Egy olyan korszak, amelynek András meghatározó szereplő volt - személyisége lenyomatát a párt magán viseli. De úgy zárul le ez a korszak, hogy András velünk marad és ahogy eddig, csak más pozícióban, folytatja a munkát a közösségért” – írta.

Kovács Dávid

Kerpel-Fronius emlékeztet, hogy Orosz Anna is régóta tagja a Momentumnak, többszörös elnökségi tag, közel volt az elmúlt időszak eseményeihez, és személyes kvalitásai is predestinálják őt a párt vezetésére. Most ügyvezetőként veszi át a párt vezetését, Fekete-Győr végleges utódjáról majd a következő tisztújításon döntenek, várhatóan novemberben.

Ezt valószínűleg hamarosan hivatalosan is be fogják jelenteni, délután 2 órára ugyanis közös sajtótájékoztatót hirdetett meg Fekete-Győr András és Orosz Anna.

Facebook/Orosz Anna
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra