Vonatpótló buszok járnak Körmend és Szentgotthárd között

A Savaria Intercity menetrendjében is lesznek változások.

Nemrég írtunk A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon négy napig megváltozik a menetrend May 30. 10:07 arról, hogy a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon négy napig megváltozik a menetrend.

A Gysev most vágányzárat jelentett be. Ennek lényege, hogy a Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt Körmend és Szentgotthárd állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek .

2023. június 5-én és június 6-án a Budapest-Keleti pályaudvarról 18:15 -kor induló 928 számú SAVARIA InterCity vonattal továbbutazóknak Szombathely állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk !

2023. június 6-án és június 7-én a Szentgotthárd állomásról 05:01-kor induló 929 számú SAVARIA InterCity vonattal továbbutazóknak Szombathely állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk !

A vágányzár miatt a Szentgotthárd–Körmend–Zalaegerszeg kombinált viszonylaton is változás lép életbe egy helyközi autóbuszjárat menetrendjében, erről külön hirdetmény készült.

Gysev Zrt.
Gysev Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos