Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mérei Tamás: Én ezt az ügyet lezártam

A csellóművész továbbra is azt mondja, kész a bíróság előtt vállalni szavait.

Kétségtelen, hogy a tegnapi nap Varnus Xavérról és Mérei Tamásról szólt Frissítés: Varnus Xavért a szombathelyi Mérei Tamás vádolta meg szexuális zaklatással 2017. November 17. 07:31 . Elsőként egy rádióműsorban, névtelenül mondta el Mérei, hogy egy orgonista zaklatta őt, még a rendszerváltás előtt. Varnus ebből magára ismerve a Facebookon posztolt egyet, amiben megvezte Méreit és hazugsággal vádolta.

Erre közlemény-cunami indult meg, hol Mérei, hol Varnus akarta magának az utolsó szót. Mérei végül ezzel az utolsó közleménnyel zárta le az ügyet.

KÖZLEMÉNY

Sajnálatra méltó és szánalmas a kialakult helyzet az engem közel három évtizeddel ezelőtt ért eset kapcsán. Méltatlan és megalázó, a parttalan vita pedig láthatóan nem vezet előbbre.

Az elmúlt napokban rengeteg újságíró, szerkesztő keresett meg, ám a továbbiakban nem kívánom "végig turnézni" a magyar médiát az eset kapcsán. Amit tudtam, elmondtam.

Ahogy korábban írtam, a tényeken nem lehet változtatni, és továbbra is fenntartom, hogy állításaimat hajlandó vagyok igazolni a bíróság előtt is.

Hangsúlyozom, hogy édesapaként a célom a jövőbeni hasonló események elkerülése volt, nem V.X. felelősségre vonása, lejáratása, ezért is nem neveztem meg őt.

Elgondolkodtató, hogy miért vacillálnak egyre többen, és miért félnek, hogy a hasonló történetüket nyilvánosságra hozzák?

A magam részéről az ügyet a nyilvánosság előtt lezártam, a továbbiakban nem kívánok nyilatkozni. Bízom a média területén dolgozók és a közvélemény megértésében!

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra