Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Merkely visszahozná az időkorlátot és betiltaná a bulikat

A Semmelweis Egyetem rektora szerint az ősz végére elérhetővé válhat a vírus elleni vakcina, először a leginkább veszélyeztetett idős emberek kaphatják meg.

Merkely Béla az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy ősz végére elérhető lehet a koronavírus elleni vakcina, miután hat oltóanyag tart már a tesztszakasz utolsó fázisában, hamarosan zöld utat kaphat a felhasználásuk. A vakcina nem teljesen új terápia, alapvetően ismert technológiára épül, csak egy másik örökítőanyagot használtak fel a kutatók.

A szakember szerint fegyelmezett együttműködéssel vissza lehet szorítani a járványt. A rektor egyébként tesztelné a pedagógusokat és újra bevezetné az időseket védő vásárlási védősávot, betiltaná a bulikat és zárt helyen maszkhordásra kötelezne mindenkit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra