Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Messzire utaztatják a koronavírusos betegeket a Dél-Dunántúlon

A szállítás ráadásul az egyébként is leterhelt mentők feladata lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy új eljárásrend szerint ezentúl Tolna megyében látják el a Somogy, Baranya és Fejér megyei koronavírus kórházi eseteket is - hívta fel a figyelmet az ATV Híradó . Ráadásul az egyébként is túlterhelt országos mentőszolgálat feladata lesz, hogy a betegeket Szekszárdra szállítsa a másik három megyeszékhelyről. További gondot jelent, hogy emiatt a szekszárdi kórházba alig vesznek föl új betegeket, mert szinte csak a sürgősségi ellátás folyik.

Utóbbit már Rácz Zoltán, a szekszárdi önkormányzat egészségügyi bizottságának ellenzéki képviselője nyilatkozta. Számára egyébként felfoghatatlan, hogy Kaposvárról, Pécsről és Székesfehérvárról is a Tolnai Megyeszékhelyre szállítják a Covid-fertőzött betegeket, miközben mindhárom városban működik kórházkomplexum, sőt Pécsett Covid-osztályt is kialakítottak.

Kitért arra is, hogy a járványrészleg miatt a Szekszárdi Balassa kórházban osztályokat ürítettek ki, a betegeket pedig méltatlan körülmények közé helyezték, ami miatt sok a panasz. A Híradó természetesen megkereste az illetékes minisztériumot is, hogy megtudják, miért Szekszárdra szállítják az ellátásra szoruló Covid-fertőzötteket, egyelőre azonban nem válaszoltak megkeresésükre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés