Mészáros Lőrinc ad munkát felesége cégének – más nem nagyon

A Whitedog Media működésében nyoma sincs piaci logikának.

A Whitedog Media úgy tesz, mintha a reklámügynökségi piac fontos szereplője lenne, és busás fizetésekkel, valamint gyorsan felívelő karrierutakkal kecsegteti a kiszemelt szakembereket – írja a hvg.hu Várkonyi Andrea cégéről - Eközben lényegében a felcsúti oligarcha cégvilágának házi ügynökségeként működik – úgy, ahogy.

„Szeretjük a kreativitást, de ne lepődj meg, ha bejön a főnök, és kicsit más elképzelései lesznek a végtermékről” – hangzott el állítólag egy grafikus állásinterjúján. De hogy ki a főnök, az nem teljesen egyértelmű, mert a cégnek a HVG információi szerint kizárólag a Mészáros-csoport tagjai adnak munkát.

A TV2 egykori hírolvasója – jelenlegi igazgatósági tagja –, valamint egy másik magánszemély által 2020 szeptemberében alapított reklámügynökség ehhez mérten ígéretesen indult: három hónap alatt 127 millió forint bevételből 53 milliós nyereségre tett szert, amiből 47 millió forintot ki is vettek osztalékként. Ilyen magas profitrátára bármelyik, piaci alapon működő ügynökség vezetője elégedetten csettintene.

A Whitedog szárnyalásához szükséges felszálló légáramlatokat azonban valószínűleg pont abban kell keresni, hogy működésében nyoma sincs piaci logikának. Hogy miről még a cikk, azt itt, a hvg.hu-n találja meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság