Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is adományozott Tompos Kátya gyógykezelésére

A házaspár 20 millió forinttal támogatta a pénteken elhunyt színésznő külföldi kezelését.

Mászáros Lőrinc és Várkonyi Andrea magánemberként, 20 millió forinttal támogatta Tompos Kátya gyógykezelését Megvan a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére May 30. 09:11 - írja a Blikk.

A portál elérte Várkonyit, aki elmondta, "nem szerettük volna nagy dobra verni, hogy közreműködtünk, de az tény, hogy nagy szeretettel, annak a reményében adtuk az összeget, hogy Kátya felépül. Borzasztóan fájó tudni, hogy már késő volt, ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak"

A korábbi műsorvezető elmondta, annak ellenére sem kérik vissza a pénzt, hogy Tompos Kátya pénteken elhunyt Ma hajnalban elhunyt Tompos Kátya May 31. 09:28 . "Az összeget semmiképpen nem kérjük vissza, ez fel sem merült. Mi ezt a pénzt a Fábián Juli Alapítványnak utaltuk el, azt szeretnénk a férjemmel együtt, ha az alapítvány eljuttatná az összeget olyanoknak, akiknek szükségük van rá" - fogalmazott Várkonyi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet