Milliókat is kereshetnek a mulatós sztárok egy-egy hétvégén

Van olyan, akinek két napi gázsija több millióra jön ki, ha egy hétvégén 5-10 haknit vállal.

A mulatós zene sztárjairól közöl összeállítást a Blikk. A téma elsősorban az, hogy mennyire népszerű hazánkban ez a műfaj, valamint hogy milyen jól keresnek a rajongók által leginkább kedvelt előadók.

Nos, a legnépszerűbbek egy hétvégébe akár tíz haknit is bele tudnak zsúfolni. Ha egy-egy ilyen előadásért 2-300 ezer forint gázsit kapnak, akkor 5 haknival megvan minimum egy-másfél millió forint, tízzel pedig akár 2-3 millió forint hétvégénként. Ehhez még hozzájön az úgynevezett kilométerpénz, amit bizonyos előadók attól függően számítanak fel, hogy a helyszínre mennyit kell utazni – írja a 168ora.hu .

Ez a bevétel azonban nem teljes mértékben üti az előadó markát, hiszen a fellépés költségeit finanszírozni kell belőle, és minél többen dolgoznak a produkción (elő zenészek, stb.), annál több a költség. Valamint a produkcióba egyéb módokon is vissza kell forgatni a bevételből: stúdióra, videóklipekre, promócióra.

A 3+2 minden bizonnyal pont ezért a legdrágább a mulatós sztárok közül: az együttes egy 90 perces műsorért 1,26 millió forintot kér el, de az ő esetükben egy egész zenekar áll a színpadra – írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság