Milliókat költ taxira az MTVA

A Főtaxival kötött keretszerződés összege nettó 490 millió forint, várhatóan havi 3150 rendeléssel.

Meghívásos tenderen választotta ki taxiszolgáltatóját a közmédia, hivatalos nevén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A közbeszerzésen ketten indultak, a Főtaxi és az MTVA korábbi taxis partnere, a 6x6 Taxi.

A nyertes a Főtaxi lett. A vele kötött keretszerződés összege nettó 490 millió forint, várhatóan havi 3150 rendeléssel – írja az Átlátszó .

A tendert még tavaly írta ki a kormányközeli közmédia, az eredményt most tették közzé a közbeszerzési értesítőben. A nyertes Főtaxi az eljárás kezdeti szakaszában kifogással élt, mivel úgy ítélte meg, hogy a kiírás nem teremt lehetőséget igazi versenyre, ezért jogsértő. A Közbeszerzési Döntőbizottság azonban a kérelmet visszautasította, az eljárást pedig megszüntette. Végül a Főtaxi lett a befutó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek