Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Milyen Nyugatot szeretnél? Mondd el nekünk, és mi igyekszünk megvalósítani!

22 éve működik a Nyugat.hu, ezalatt sok minden történt velünk is. Az azonban mindig fontos volt számunkra, hogy nektek, veletek készítjük az oldalt. Ezért kérjük, hogy töltsd ki a kérdőívüket!

Amikor 1999-ben elindultunk – az ország egyik legelső hírportáljaként -, magunk sem gondoltuk volna, hogy mára milyen fontos lesz az online hírszolgáltatás. Azóta a Nyugat.hu lett a legnagyobb Budapesten kívüli független hírportál, és már az újságcikkek mellett videókat, podcastokat is készítünk nektek.

Az azonban mindig fontos volt a számunkra, hogy mit gondoltok rólunk, ti, olvasók? Nagyon fontosak a visszajelzéseitek, hogy ennek megfelelően tudjuk alakítani, igazítani a Nyugatot!

A kérdőívet itt találod!

Kérünk, töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy pontosabb képet kapjunk arról, kik is vagytok, mit is szeretnétek, és ami a véleményetek rólunk, Kedves Nyugat Olvasók!

A kitöltés anonim és körülbelül 5-10 percet vesz igénybe. Köszönjük!

A kérdőívet 2021. 11. 21-ig megosztók között tíz darab Nyugat pólót sorsolunk ki! Ilyet:

Ez lehet a tiéd!

A program megvalósítását a Szabad Terek támogatta.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hasznos