Minimum két területen változik a KRESZ

A gyakorlat kényszeríti ki.

A hétfői parlamenti ülésen a képviselők rákérdeztek a lehetséges KRESZ-változásokra – írja a Porfolio.hu .

Koncz Zsófia államtitkár válaszában két területet jelölt meg, ahol a kormány változásokat tervez.

 • Az elektromos közlekedési eszközöknél.
 • A vasúti átjáró érintő szabályoknál.
 • Azt már mi tesszük hozzá, hogy mindkét esetben indokolt lehet a változtatás.

  Ahogy arról lapunk is beszámolt Biciklizni nem, de rollerezni lehet a szombathelyi Fő téren 2021. July 08. 07:09 , az elektromos eszközök használata teljesen szabályozatlan, a kacifántos jogi helyzetről megkérdeztük a szombathelyi jegyzőt.

  Egy közterület-felügyelőnek nem dolga, hogy járműkategóriába sorolja a rollereket
  Mészáros D. Zsolt

  Ami a vasúti átjárókat illeti: a rendőrség a múlt hónapban közölte azokat a borzasztó statisztikákat „Baj van” – Rémisztő az idei közlekedési statisztika May 28. 13:36 , amelyek minden bizonnyal közrejátszottak abban, hogy a kormány úgy gondolja, lépni kell valamit. Kérdés, hogy a fejekben rendet lehet-e tenni a jogszabály megváltoztatásával.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Kapcsolódó cikkeink

  Biciklizni nem, de rollerezni lehet a szombathelyi Fő téren

  A jegyző segített értelmezni a kacifántos jogi helyzetet. Lapunkat még a múlt hónapban telefonon kereste egyik olvasónk.

  „Baj van” – Rémisztő az idei közlekedési statisztika

  Az első öt hónapban 43 vasúti átjárós baleset történt.

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos