Minősített emberölés miatt felelhetnek a csepregi szülők

Tavaly februárban egy gyermekholttestet találtak egy csepregi házban.

Ahogy arról lapunk is beszámolt , 2022. február 8-án délelőtt egy csepregi családi házban egy gyermek holttestét találták meg.

Az eset akkor nagy port vert fel, de az ügyről kevés konkrétumot lehetett tudni.

Megerősítetlen értesülések szerint a Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család élt. A két kisebb gyermekkel az apa tartózkodott otthon, a helyszínre először a tűzoltóság és a katasztrófavédelem vonult ki, mivel azt feltételezték, hogy szénmonoxid-mérgezés történt.

Ez nem igazolódott, azonban rátaláltak egy 2,5 éves kisgyerek holttestére.

Gyermekhalál Csepregen, helyszínelők a Bartók Béla utcán
TM/Nyugat.hu

Az apa állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, őt a mentők kórházba vitték. Egy 7-8 hónapos gyermeket már a bűnügyi helyszínelés idején hoztak ki a házból. A másik három gyerek óvodában volt.

Most viszont újabb fejlemények vannak.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn kiadott közleménye emlékeztet, hogy nyomozók 2022 márciusában egy 25 éves nőt és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően

a nővel és a férfival szemben különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett, valamint 4 rendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást a vármegyei nyomozók.

A közlemény nem írja le konkrétan, de egyértelműen kiderül belőle, hogy a rendőrök a szülők ellen javasolnak vádemelést Vas Vármegyei Főügyészségnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló