Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mit mondott pontosan Hende Csaba hétfőn az MMIK-ban?

Visszakerestük az ominózus beszéd talán legizgalmasabb 5 percét.

Ahogy arról lapunk is beszámolt A szombathelyi közgyűlés határozatban ítélte el Hende Csaba hazaárulózós performance-át 2019. September 26. 13:53 , a szombathelyi közgyűlés a mai napon elfogadott egy határozatot, amely elítéli Hende Csabát a hétfőn elhangzottak miatt.

Lapunk is jelen volt az MMIK-ban Hétfőn az MMIK-ban sok minden kiderült, például hogy tud még mozgósítani a szombathelyi Fidesz 2019. September 24. 00:12 , amikor az országgyűlési képviselő kissé túltolta a politikai kommunikációt.

Hende Csaba a hétfői programbemutatón
Mészáros D. Zsolt

A mai napon párttársai azzal védekeztek, hogy nem használta Nemény Andrásra a „hazaáruló” jelzőt.

Ez való igaz, viszont nehéz tagadni, hogy erre buzdította a jelen levőket.

Lapunk visszakereste a hangfelvételt, hogy pontosan hogyan is történt ez. Egyben megmutatjuk az azt megelőző mintegy öt percet is, azt, hogy Hende Csaba milyen gondolatmenet révén jutott el a kérdés feltevéséhez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra